Блага вест за Локо до 15 дни

Разговаряме с хора, които могат да купят отбора, призна легендата на смърфовете Христо Бонев

За Локо (Пд) отново могат да настанат добри времена, защото има хора, които искат да инвестират в клуба. Това разкри пред „Стандарт” легендата на "черно-белите" Христо Бонев.

"Текат разговори с потенциални благодетели. Засега обаче няма нищо сигурно. За феновете мога да кажа, че искрици на надежда съществуват", сподели почетният президент на "смърфовете".

Зума се закани, че скоро ще си отвори устата и ще каже жестоки истини за управлението на тима в последните години.

"Ще разкрия страшни истории. Само почакайте малко. Уморих се от проблеми около любимия клуб. Все пак съм оптимист, защото обичта на "черно-бялото" семейство е голяма", каза Бонев.

Той разкри още, че преговорите с евентуални мераклии за Локо са трудни, защото Коко Динев не е назовал конкретна цифра, за която би се разделил с акциите си и дали изобщо има намерение да си ходи.

Няма какво да се крие, ситуацията не е цветуща. При всички положения до 15 дни ще имаме новини и по-ясни индикации за това дали хората, с които разговаряме, ще се нагърбят да купят Локомотив.

Не одобрявам и хулиганските изцепки на някои фенове. Инвеститорите се плашат от подобни случки. Трябва да се знае, че именно феновете са най-голямата сила на Лаута. Когато те и клубът са обединени - няма кой да спре Локо", завърши философски Зума.