Тунчев: Коко обещаваше едно, а ставаше друго

Имах намерение да приключа кариерата си на Лаута, но си тръгнах заради политиката на президента, призна защитникът

Бившият вече защитник на Локо (Пд) Александър Тунчев разкри пред „Меридиан мач” причините, които са го накарали да напусне Лаута.

Ето част от най-интересните реплики на защитника:

По принцип преди година, когато се върнах в Локо (Пд), имах желание да приключва кариерата си на Лаута след 2-3 сезона. В крайна сметка в отбора станаха неща, които ме принудиха да си тръгна.

През изминалата година всичко на Лаута беше наред. Заради това и резултатите бяха по-добри. От началото на тази година обаче се случиха много неприятни неща. Обещаваха се едни неща, но, за съжаление, не се изпълняваха. Това доведе до напрежение. Неяснотата около бъдещето нямаше как да не се отрази и на нас, футболистите, а и на феновете.

На привържениците на Локо (Пд) искам да им кажа, че трябва да продължават да вярват, че за клуба им предстоят добри дни. Да, в момента бъдещето не изглежда много добро. Не се знае как отборът ще продължи да съществува.

Причината аз да си тръгна от Локо (Пд) бе именно президентът Коко Динев. Както вече казах, нещата, които се обещаваха, не се изпълняваха.