В Кюстендилско коалиционните партньори превърнаха миньорите в роби

Ако тези 34 хил. гласа не са купен вот, а са искли да махнат Станишев от 1-то място – не само ще се извиня, но и ще ги поздравя

От години всеки вторник БСП дават пресконференции по какви ли не теми. Днес разбирам, че са пуснали прессъобщение, че трябвало да се извинявам. 

Toва написа Бойко Борисов в профила си във Фейсбук от Брюксел.

Днес обаче явно БСП толкова много ги е срам и толкова много ги боли от съкрушителната загуба на изборите от ГЕРБ, че си измислят като няма какво да кажат, категоричен е той.

Лидерът на ГЕРБ посочва, че очевидно нямат очи да се покажат пред хората и медиите и пускат някакви прессъобщения, с които се опитват да замажат позорната си загуба на изборите и да отклонят вниманието от себе си.

Що се отнася до купения и контролирания вот – извинявам се, в него не попадат само миньорите от Бобов дол, но и ромските гласове за БСП в Кюстендил, Сливен, Видин и други места. И ако някой трябва да се извинява за нещо – това е БСП, че в Кюстендилско заедно със своите коалиционни партньори са превърнали миньорите в роби, убеден е Борисов.

Той пише още: "Ако не разбират за какво им говоря – да погледнат телевизионните репортажи за това какво се случва в Бобов дол. Ако пък всъщност тези 34 хиляди гласа не са купен вот, а са пуснати с ясното съзнание на хората в БСП, за да махнат Станишев от първото място – тогава не само ще се извиня, но и ще ги поздравя. Но да твърдиш, че 34 хил. души са се объркали, е обидно за партията, която говори подобни неща".

И ако от БСП днес нямаха очи да се покажат пред българите, то в прессъобщението им трябваше да пише само едно нещо – че Станишев и правителството подават оставки, завършва Бойко Борисов.

Статуса му можете да видите тук.