Откриват летния сезон в "Слънчев бряг" с извънземни

Роботи и пришълци от други планети окупират южния плаж в курорта

С грандиозен спектакъл ще бъде открит летният музикален сезон на южния плаж в курорта “Слънчев бряг”. Двудневният парти маратон ще стартира вечерта на 30 май /петък/ с мега шоуто „Герои на бъдещето”. „Пришълци” от други светове ще се телепортират с метални брони и корсети, с извънземна хореография и огнени пламъци. След тях ще се появи и роботизирано подкрепление с шоуто Andromeda-Robot. За музикалния мега купон на плажа ще си грижи специалният гост на вечерта – холандския диджей Franky Rizardo заедно с партниращите му резиденти на Bedroom Beach - DJ Mascota и DJ Dimo BG.

На следващия ден, 31 май, откриването ще навлезе в своята втора фаза. „Космосът” ще отстъпи място на танца и еротиката с шоуто Luxury night. Зад пулта ще бъдат C-Fusion и Andrew.

От управата на плажа обещават, че всяка сряда до края на сезона, емоциите ще бъдат поддържани от Blackroom R’n’B партита. До края на лятото ще гостуват най-известните ди джеи в света. Последното шоу е планувано за 30 август. Освен чужди гости, ще излязат и популярни родни изпълнители. Ще има и богата кабаретна програма.

На южния плаж в „Слънчев бряг” това лято ще се проведе и 11-тото поред издание Solar Summer. Повече от 10 партита, 15 световни топ-диджея в 6 поредни уикенда на „Какао бийч”, очакват всички гости на най-голямото издание на единствения летен фестивал за електронна музика на Балканите.

На 1 юни южната ивица открива официално плажния сезон. На плажа вече има спасители, чадъри, шезлонги, медицински персонал, атракциони.