Зума: Чечо или Бащата могат да водят Локо

Приказките за „Роснефт” не са верни, категоричен е легендата на черно-белите

Легендата на Локомотив (Пд) Христо Бонев говори пред Sportonline.bg за трудната ситуация около отбора от "Лаута" и дали тимът ще започне лятна подготовка за новото първенство.

"В момента търсим спонсори на Локомотив. Със сигурност приказките, че "Роснефт" ще поеме издръжката на клуба не са верни", сподели легендата Христо Бонев.

"Преди да мислим за започване на лятна подготовка трябва отборът да бъде обезпечен финансово със спонсор. Смятам, че ще намерим кой да издържа нашия клуб. Все пак става въпрос за Локомотив. Ние сме отбор с традиции", допълни Бонев.

"Проблемът, както ви казах, е да намерим спонсор. Треньори около нас има. Ето един Христо Колев може спокойно да бъде добър наставник на отбора. Стефан Генов ако реши да се върне, също би могъл да бъде треньор на отбора, защото вече е водил нашия тим и познава философията на клуба", обяснява Бонев.

От Sportonline.bg се свързахме и със Стефан Генов който за последно води Локомотив (София). В момента Генов е на почивка в Гърция, но бе любезен да отговори на въпроса дали би поел отбора от "Лаута".

"Засега никой от Локомотив (Пд) не ми се е обаждал. Ако някой от клуба се свърже с мен и получа предложение, мога да обмисля подобна оферта. Обстановката на "Лаута" ми е много добре позната и не бих имал затруднения да работя с отбора", заяви Генов.