Мика изрита Аръков

Не иска да я свързват със селския Ромео

Със зле прикрит ПР ход дъщерята на Камата Мика Стоичкова и бисексуалният актьор Иво Аръков сложиха край на връзката си. Всъщност имали ли са истинска връзка?

Всеизвестен факт, е че Белославския Дон Жуан използва известните жени за да трупа популярност и да се издига в кариерата,  понякога дори успява да си уреди роля в някое сериалче.

Пъплейки по стълбата на славата той премина през креватите на не една или две популярни българки. В дългия списък с употребени са Мария Илиева, Елен Колева, Яна Маринова и Мика Стоичкова, не споменаваме имената на няколкото застарели телевизионни деятелки осигури ли му роли на екрана.

Според една от „пострадалите” от напъните за известност на Иво, той бил меко казано немощен в леглото и вялото му изпълнение на ролята на полов атлет потвърждавала съмненията в ляв сексуален уклон.

Столичните клюкари твърдят, че двамата с Мика отдавна нямат нищо общо, понеже Стоичкова била на ясно с целите на половинката си, но го ползвала за домашна прислуга. Той чистел, готвел и перял, а когато й потрябвало нещо тичал в кварталната бакалия да го осигури на богата наследница. Иво търпял всички унижения с надеждата, че все някой ден парите ще потекат към неговия джоб и може би ще се вреди в холивудска продукция, но това явно няма да се случи.

Последният напън да накара медиите да пишат за него и Мика е зле скалъпения ПР ход  със скъсването в мрежата. Двойката почти едновременно пусна постове на своите страници в социалната мрежа уведомявайки, че се разделят, но остават приятели.
Раздялата може би се случва защото Мика заминава в чужбина и не смята да си мъкне прислугата, или пък ненавистта на татко й към гларуса е взела превес не е ясно.

Странното, е че ден преди това Мика обсъждаше евентуална сватба в ефира на bTV и по нищо не личеше какъв ще бъде следващият й ход.

Тръпнем в очакване да видим коя ще е бъдещата жертва на селския Ромео.