Първа брачна нощ на о-в Св. Анастасия

За по-малко от месец, откакто е открит за посещения, о-в Св. Анастасия е посетен от над пет хиляди души. Хората избират острова не само, за да видят направените промени и опитат от морската кухня.

Някои от тях виждат възможности и за изненади, които да поднесат на любимите си хора. Такава ще има днес. Островът е избран за първа брачна нощ от Николай от Стара Загора. Той е решил да направи изненада на избраницата на сърцето си - Боряна. Николай и Боряна Пунчеви ще закрепят връзката си именно тук. Николай е подготвил и други изненади, които ще предложи на любимата си на острова. Това не е единственото по-различно приключение на острова. Наскоро тук имаше и кръщене.
Като цяло интересът към новата атракция на Бургас е доста силен. Много варненски и пловдивски групи са посетили Св. Анастасия. Заявки за цялото лято са направени за беседи от английски и руски туристи. Лекарната и музеят определено задържта вниманието на гостите, а в ресторанта интересът е към мидите.
Една от изненадите тези дни е изявеното желание на отец Андрей от манастира "Св. Марина", край Варна, да се грижи за манастира на острова. Той се е свързал с общината и е изказал желанието си. Засега обаче то няма как да бъде осъществено, отговарят от администрацията, самият манастир не е действащ.

 

BurgasNews