Бургаският кмет помага на "Петлите"

Децата нямало как да се върнат от поредно участие, потърсили помощ от Димитър Николов

Бърза помощ са получили бургаските танцьори от формация "Петлите", след като се оказало, че нямат как да стигнат до поредното си участие в Национален театрален конкурс за ученици в Русе.

Децата се оказали без финансова възможност да стигнат до Русе, където по-късно станаха победители с куп награди в националния конкурс за млади таланти в областта на театъра. 

"Много хори ни помагат за да можем да развиваме и да печелим отличия. Изключителон сме благодарни на кмета на Бургас, защото се чудехме в последния момент какво да правим и как да стигнем до Русе и да се върнем, а вече бяхме напълно готови с всичко останало. Обадихме се на г-н Николов със спешна молба за съдействие и той веднага откликна и намери автобус. Искаме специално да му благодарим за помощта", сподели ръководителят на детската танцова формация Георги Димитров. 

Заради подкрепата на градоначалника при повечето изяви на децата и спомогнал за развитието на групата им, те се рашили да му подготвят специална изненада за да изкажат своята благодарност.