Световни учени се събраха в Созопол на конференция

Умовете нищят проблемите на мениджмънта и инженеринга

Световни учени се събраха в Созопол на тридневен форум. Те пристигнаха за XII-тата Международна научна конференция „Мениджмънт и инженеринг ’14”, която по традиция се провежда ежегодно. Събитието обединява знанията и научните интереси на значителен брой преподаватели, учени и специалисти от водещи университети, научни организации и бизнеса на различни страни.

Конференцията ще се проведе от 22 до 25 юни 2014 г. в Учебно-спортна и оздравителна база „Лазур” на ТУ-София в Созопол.
Основен организатор на XII-тата Международна научна конференция „Мениджмънт и инженеринг ’14” е Стопанският факултет на Технически университет – София. Съорганизатори на конференцията са Висшият институт по мениджмънт в Университета „Св. Кантан” във Версай, Франция и ННТД „Мениджмънт и инженеринг” към НТС по машиностроене. Конференцията се провежда в рамките на Дните на науката на Технически университет – София ’14.
На конференцията се обсъждат актуални проблеми в областта на икономиката, мениджмънта и инженеринга.Материалите на конференцията включват 144 доклада с около 200 автори - висококвалифицирани специалисти, докторанти и студенти от около 50 университети и компании, в т.ч. 20 български и 30 чуждестранни. Участниците са от 12 държави, сред които от Австрия, България, Великобритания, Латвия, Литва, Македония, Русия, Тринидат и Тобаго, Унгария, Украйна, Франция, Чехия.
Откриването на XII-тата Международна научна конференция „Мениджмънт и инженеринг ’14” ще бъде на 23 юни 2014 г. (понеделник) от 9:30 часа в Заседателна зала № 1 на Учебно-спортна и оздравителна база „Лазур” на ТУ-София в Созопол.