Пета пресконференция на ОИЦ-София

Събитието ще се проведе на 1 юли, от 11:00 часа

Областният информационен център на София, чиято цел е да популяризира Кохезионния фонд на ЕС, ще проведе петата си пресконференция. Това информират от пресцентъра на Столична община.

Тематичното събитие ще се проведе утре (1 юли 2014 г.), от 11:00 часа, в сградата на Областен информационен център София-град и София-област (гр. София, бул. „Витоша“ 99).

На пресконференцията ще бъдат представени резултатите по Проект № 0088-ОСЯ-3.3. "Изграждане и функциониране на Областен информационен център София-град и София-област за популяризиране на Кохезионната политика в България", финансиран от Оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

В рамките на събитието ръководителят на проекта и управителят на ОИЦ–София ще отчетат дейността на Областния информационен център и ще отговорят на журналистически въпроси. Петранка Димитрова ще представи видеофилм за успешно реализирани проекти на Столична община, финансирани от Оперативните програми на ЕС.

На свой ред управителят на ОИЦ – София Елза Григорова ще запознае медиите с актуална информация за Областен информационен център - София и мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз.