Вижте в кои части на столицата ще бъде прекъснато водоснабдяването

Извършват се ремонти и реконструкция на водопровода в някои части на София

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията.


Във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове по бул. „България”, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Бокар”.


С понижено налягане на водата ще бъде районът на : бул. „България”, ул. „Славовица”, ул. „Рикардо Вакарини”, ул. „Боянски водопад”, бул. „Гоце Делчев”, ул. „Хенрих Ибсен”, ул. 406, ул. „Тодор Джебаров”, ул. „Григор Чешмеджиев”, ул. „Шарл Шампо”, ул. „Флора”


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Тодор Каблешков” до BILLA; ул. „Георги Измирлиев” ъгъла с ул. „Боянски водопад”.


Във връзка с реконструкция на уличен водопровод и монтаж на спирателни кранове по ул. „Русалка”, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Русалка” от ул. „Черковна” до ул. „Алеко Константинов”; по ул. „Васил Друмев” от бул. „Мадрид” до ул. „Оборище”; по ул. „Франсис де Пресансе” до ул. „Черковна” до ул. „Васил Друмев”


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Русалка” ъгъла с ул. „Алеко Константинов”.


Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ломско шосе”, жк. „Надежда” 4, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Бял люляк” от ул. „Марко Лерински” до ул. „Ломско шосе”; ул. „Люлин”.


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бял люляк” ъгъла с ул. „Марко Лерински”.


След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.


Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Розова долина“ кв. „Курило”, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Розова долина” от №18 до №36.


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Върбовка“ ъгъла с ул. „Розова долина” .


Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Надежда“ кв. „Курило”, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Добър Миле”.


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Добър Миле“ .


Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Козница“, кв. „Курило”, се налага спиране на водоподаването от 12:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Козница”, ул. „Момина сълза”, ул. „Копривщица” и ул. „Иглика”


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Козница“ и ул. „Иглика” .


Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. 540, жк. „Сухата река”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Арабаконак”, ул. „Витиня”, ул. 540.


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 540№2.


След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.


Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Факултета”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района : по ул. „Суходолска” от жп прелеза до ул. „Банско”; по ул. „Банско” от ул. „Суходолска” до ул. „Безименна”.


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Банско“ ъгъла с ул. „Безименна”.


Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. 132 в жк. „Дианабад” се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района : по ул. „Тинтява” от ул. „Никола Габровски” до ул. „Жетварка”,ул. 132 ; по ул.”Русаля” от ул. „Тинтява” до ул. „Свети Пимен Зографски”


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. 132 ъгъла с ул. „Русаля”.


Във връзка с текущ ремонт на уличен водопровод по ул. „Малина”, кв. „Кремиковци”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Малина” от №1 до №16.


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Малина”.


Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Райна Княгиня” с. Яна, е се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Миньорска”, ул. „Юрий Гагарин”, ул. „Стефан Стамболов”, ул. „Васил Левски”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Райна Княгиня” пред 131 ЦДГ.