Пускат 2000 допълнителни билета за концерта на Андреа Бочели

Стадион "Българска армия" ще бъде реновиран навреме за концерта на Маестрото

Още 2000 допълнителни билета пускат организаторите на концерта на Андреа Бочели, който ще се състои на 31 август в София.

Заради огромния интерес към изявата на световноизвестния певец концертът беше преместен на стадион "Българска армия", който ще бъде реновиран до 15 август. Бяха осигурени и допълнителни 3500 седящи и 2000 правостоящи места. Оказа се обаче, че и те не са достатъчни - от всички ценови категории са останали малки количествата и организаторите очакват те напълно де се изчерпят през следващите дни.

Затова спешно са пуснати в продажба още 2000 билета.

Както вече стана ясно, на сцената заедно с Андреа Бочели ще излязат над 130 българи от Оркестъра и Хора на Класик ФМ. Те вече усилено репетират за първото си излизане на сцена на стадион.

Към тях ще се присъединят сопрано Светла Василева и китаристката Магдалена Калчева, която е част от кросоувър дуото CARisMA и е лично откритие на Маестро Бочели.

Певецът обеща да изпълни най-големите си хитове, както и сцени с хор из оперите "Трубадур" и "Травиата" от Верди, песни от албумите Incanto, Passione, Sentimento и Vivere.