Вишките на спасителите любими за секс на плажа

Рускините лъжели, че се давят, за да се запознават с мъжаги

Вишките на спасителите на плажа пък се оказват предпочитано място за секс на плажа, твърдят пред "Телеграф" морски вълци. „Първата ни работа сутрин, като дойдем, е да огледаме работното си място за изхвърлени презервативи”, обясни спасител, пожелал анонимност. Според него през последните една-две години броят на презервативите намалява. Преди намирахме по пет-шест, сега по един-два, рядко по три. Кабинките на спасителите са удобно място за правене на секс по тъмна доба – първо, са на високо и защитени от любопитни погледи и второ – лесно и бързо се чуват приближаващи се стъпки. На въпроса обаче какви са двойките, потърсили убежище за секс във вишките, спасителите нямат отговор. Дали са тийнейджъри, избягали от зорки родителски очи, или са любовници, слагащи рога на половинките си, никой не се наема да отговори, пише "Телеграф".
Рускини симулират, че се давят, за да привлекат вниманието на спасителите, разказват самите охранители на плажа. Когато усети, че е в ръцете на спасителя, дамата се освества бързо, вперва очи в спасителя си и възкликва на руски: "Какви красиви очи имаш!", надявайки се на нещо повече, обясняват спасители.
Според тях най-невъзпитани са румънците. Спасители край басейните в чудо са се видели от пишкането на румънчетата във водата. Колкото и да им казваме да не вършат тази работа в басейна, те като че ли нарочно се надпреварват кое хлапе ще изстреля най-дълга струя във водата, жалват се морски вълци.