Вижте кои сънища предсказват нещастия


Не подминавайте знаците, те могат да ви помогнат да избегнете много неприятности
Сънищата са едно от нещата, които не разбираме, но интуитивно разгадаваме. Те често са израз на нашето подсъзнание. Какво ни подсказва то? За да разберем трябва просто да научим основните знаци на сънищата и да можем да ги тълкуваме.
Добре е да знаете кога съдбата ви предупреждава, за да вземете мерки навреме. Провидението най-често ни изпраща сигнали посредством подсъзнанието ни докато спим, които сигнали идват под формата на сънища. Вижте кои от тях предвещават, че нещо лошо предстои да се случи покрай вас.
Ако се сънувате изцяло с побеляла коса, означава, че ви заплашва болест. Същото е и ако сънувате, че сте облечени в скъсани или изключително неудобни дрехи. Това вещае кратко здравословно неразположение, което ще премине сравнително бързо. Часовник, който тиктака ясно и отчетливо в съня ви, също е знак за болест. Ако видите насън сляп човек, това значи, че ваш близък ще се разболее.
Доста често сънищата предупреждават, че скоро ваш близък може да загине. Най-честият знак за наближаваща трагедия са падащите в съня ви зъби. Прилепът и крещяща кукумявка насън също вещаят смърт. Ако берете гъби, също трябва да се подготвите да се разделите с нещо или някой важен за вас.
Разбира се, не бива да забравяте, че докато някои съновидения наистина предупреждават за надвиснала опасност, други могат да са просто отражение на нещо преживяно през деня, което ви е впечатлило несъзнателно. И за което подсъзнанието ви е подсетило през нощта.