Учени: 40% от сънищата са информация от бъдещето

Сънищата показват какво ни очаква, научете се да разгадавате съдбата

Чудните светове, в които попадаме насън са една от най-големите загадки за ума на човека. Учени, които са отделили години наред за изследване на сънищата, са установили, че приблизително 40 % от сънищата всъщност са информация от бъдещето. От една страна това може да са пророчески сънища, от друга – може да са сънища, които ни дават решение на ежедневен проблем.

Има разбира се и сънища, при които просто „изживяваме“ наново изминалия ден, особено ако сме подложени на стрес. Йогите казват, че това е един от начините тялото да се освободи от негативните емоции, за да не прераснат в болест.
„Много ценно е човек да започне да разбира сънищата си, да ги запомня, да ги интерпретира“, смята специалистът Стоян Лаловски. Според него е ценна не само информацията от бъдещето, но и от миналото, защото в сънищата ни се открива един диалог със самия себе си. „По време на сън изплуват програми от детството, които могат да блокират енергията ни“, обяснява инструкторът. Има няколко начина на използване на информацията от сънищата, но най-важното е на първо място да успеем да възпитаме навик, благодарение на който да си спомняме какво сме сънували предишната нощ. Това не е лесно, но би могло да се възпита като започнем да записваме информацията, която си спомняме сутрин веднага след събуждане. При друг метод можем да се опитаме сами да програмираме какво ще сънуваме през нощта и конкретно да зададем даден проблем, за който искаме да намерим решение.
Ясновидство
След десетки години на проучвания Хосе Силва твърди, че почти всеки може да развие ясновидство. При навлизането в Алфа ниво се активизира дясното полукълбо на мозъка, а то притежава способността да дава общ поглед върху нещата, да засили интуицията и фантазиите.
Самолечение и лечение от разстояние
Първите стъпки в използването на метода Силва всъщност са една лечебна част за всеки начинаещ, защото именно тогава започва чистенето на вредни мисли и ограничаващи убеждения. „Всяка една наша мисъл първо влияе на всяка една наша клетка. Когато не си щастлив и не изпитваш любов, ти го предаваш на всяка клетка”, обяснява връзката между емоциите и тялото Лаловски. „Ние сме енергия, всеки един наш орган също има своята енергия. Когато не можеш да се свържеш с енергията на един орган, ти не можеш да видиш дали нещо не е наред с него. Когато дисбалансът в тялото започне да се коригира с любов, действително може да се стигне до подобряване на здравословното състояние и излекуване”, допълва той.
Как да сме сигурни в достоверността на информацията
Най-сигурният индикатор, който гарантира достоверността на информацията, получена от енергийното поле, са нашите чувства. „Чувствата са един много точен критерий дали това, което правиш е правилно, дали информацията, която идва, е правилна. Случвало ми се е и на мен, а и на всички хора, да търсят нещо, да трябва да вземат решение, но все нещо ти казва, че няма да се получи. В момента, в който видиш това, което е за теб и това, което ти трябва, тогава даже не мислиш. Логиката престава да работи. Ти знаеш, че това е за тебе, просто го знаеш. Интуицията и чувствата са индикатор за това“, обобщава Стоян Лаловски.