Брендо и д-р Енчев на среща в Лозенец /снимки/

Непонятна дружба разцъфна между пластичния хирург д-р Ангел Енчев и скандалния бизнесмен Евелин Банев - Брендо. Двамата бяха засечени от папараците да разговарят като първи приятели в заведение на плажа в Лозенец преди дни. Брендо и д-р Енчев се видяха в култовия комплекс "Оазис", който е собственост на Брендо.
Раздумката им се проточи повече от час, от което потърпевша бе жената на д-р Енчев - Теди Велинова, пише „Уикенд“. Видимо измъчена от скука, бившата манекенка се бе изтегнала по бански на шезлонга си и само от време на време хвърляше укорителни погледи към съпруга си. Цяла седмица прекараха д-р Енчев и бившата моделка в тузарския комплекс "Оазис" в Лозенец.



Само преди няколко дни всички обвиняеми по делото "Кокаиновите крале" бяха с потвърдени присъди и от втората съдебна инстанция в Милано. Така Евелин Банев-Брендо остава с наказание 20 години затвор. Припомняме, че в началото на месец юли Евелин Банев беше пуснат срещу подписка от Софийския апелативен съд, след като беше оправдан по обвинението за организиране и участие в престъпна група за пране на 2 млн. евро, за които разследващите смятаха, че са от наркотрафик.