Хубчев: Не ни успокояват три победи

"Странно е да играеш такъв мач" каза след двубоя с Хасково наставникът на Берое

„Не се чувствам по-уверен след тези точки. Две или три победи или загуби едва ли ще повлияят на методите и отношението ми към работата, футболистите или отбора. Познаваме се много добре. Знаем си възможностите. В никакъв случай няма да се отпускаме и би трябвало с още повече настроение да работим или тренираме. В никакъв случай няма да ни успокоят три победи“, това каза старши-треньорът на "Берое" след мача с Хасково, в който старозагорци безпощадно надиграха новобранците в А група.
По думите на наставника, първото полувреме /което се игра в събота, бел.авт./ е било много по-добро от второто /играно в неделя, заради пороя в Стара Загора/. "Като че ли имаше повече напрежение. Хубавото е че при всичкото това напрежение успяхме да успокоим нещата с третия гол. Като игра мисля, че вчерашното полувреме беше по-добре за феновете. Странно е да играеш такъв мач. Не се случва по-често и съответно странно е поведението, но какво да направим – случва се.“ – каза Хубчев.
Той отказа да говори за предстоящия мач с „Лудогорец“: „Не разбирам такива въпроси. Току-що свърши мача с „Хасково“ и няма как да отговарям на въпроси за този с „Лудогорец“ веднага. Няма логика в тези въпроси.“