Елза Парини: Слуховете за бисексуалността на Иво Аръков са все по-настоятелни

Най-известният роден травестит откровеничи пред жълто издание

В последният брой на в-к „Шоу” пиперливият език на БългарияУтре.бг коментира имена от артистичния елит на България. Разполагаме и с въпрос и отговор, който странно защо не е влязъл в публикацията на колегите:

Орлин Филиповски: Май пак пропусна гей парада в София, който и без това бил доста рехав. Къде се подвизаваш напоследък, че не посети това важно събитие? Какво всъщност ти е мнението за прайда? Изобщо – не е ли рехава цялата гей линия в БГ като цяло?

Елза Парини: E, рехав, рехав колко да е рехав. Добре си е, развива се движението, хората трябва да свикват с мисълта, че ни има, че и ние си имаме проблеми и искаме да се решат. ПРАЙДА не е само парад и демонстрация на сексуалност, а протест срещу неуредените права на хомосексуалните. Но винаги медиите и коментаторите изместват центъра на вниманието от проблемите и обсъждат само бройката на участниците и полицаите, и трябвали или не трябва да се прави. Аз имах ангажименти във Варна и затова не се включих.

По-нататък в интервюто Елза отговаря на въпроси по лични и злободневни теми, на въпрос дали познава известни хора, политици или спортисти, които ходят на секс туризъм в Тайланд, който е любима дестинация на Парини, тя отговаря така:

„Имам приятели, които ходят в чужбина за секс, чувала съм и за политици, това си е нормално, особено за хомосексуалните. Все пак това, което може да намерят в Барселона, Рио, Хавана или Миконос не се предлага тук.”

Относно промените в имиджа на Азис, мадам Парини споделя:

„Той се измори от образа на жена, който си е натоварващ, много по-лесно е да си мъж, а и мисля, че се изтърка и омръзна. Той стига бързо до крайности и за това бързо изчерпва образите си. Забелязвам, че вече го мързи да се гримира и кипри. Гледам, че и на участията си се появява само да отбие номера и да си вземе парите. Вече не остана нищо атрактивно в него.”

Друга злободневна тема са скандалите около Иво Аръков и Мика  и особено слуховете за неговата бисексуалност, видният травестит има мнение и по тези въпроси:

„Даааа, много са скритите хомосексуални звезди у нас и сред актьорите и сред изпълнители, и най-ужасното е че никнат като гъби. Това да не си признават е тяхно право разбира се, не ги виня. Но, криейки се стават лесна плячка на клюкарите и интригантите. Относно Аръков и Мика като журналист си имам източници, които ме осведомяват. Каквото знам съм го написала в БългарияУтре.бг, ако източниците ми са ме подвели, значи може и да греша.  Но слуховете за бисексуалността на Иво се появяват все по-настоятелно. Не виждам нищо лошо в това да си бисексуален. Лошо е да лъжеш хората, че не си.”

В интервюто за в-к „Шоу” Елза Парини още признава, че е спала с много футболисти, но не знае дали е ортачка с някоя фолк певица по футболна линия, „...на колежките от фолка не мога да им хвана бройката, като знам колко оборот са навъртели със сигурност имаме дублажи, но незнам с коя от всички.” и добавя, че е имала предложения от ММА бойци.

За да научите мнението на Елза Парини по всички актуални теми на нашето ежедневие от първо лице следете нейната рубрика в БългарияУтре.бг.