Разследването на убийството на 8-годишната Алекс приключи! Атанаска е единствената обвиняема

Убийцата поискала да даде отново показания, ще прави нови разкрития

Разследването на жестокото убийство на малката Алекс от Поморие вече на финала. Досъдебното производство почти е приключило, научи Burgasutre. Доказателствените материали по случая вече са били предявени на обвиняемата Атанаска Георгиева.

Това означава, че тя самата , а и адвокатът й Благой Потеров са се запознали с всички доказателства, събрани от разследващите органи. Предстои изтонвянето на обвинителен акт. Преди това обаче Отанаска ще бъде отново разпитана, тъй като е изявила желание да даде отново показания. Тя възнамерявала да направи нови разкрития около убийството. Както е известно Атанаска твърди, че не тя, а друг е физическият убиец на малкото момиченце. В предишните си показания сестрата на Северина твърди, че мъж, който е приятел на семейството на Алекс е убил детето.
До момента обаче Атанаска остава единствена обвиняема за жестокото престъпление. Разследващите нямат дори бегли подозрения за евентуален съучастник. Според запознати сочената за убийца Атанаска Георгиева ще бъде изправена пред съда най-късно в края на тази година.