Ицо Петроф: Според мен Иво Аръков си е чист гей!

Актьорчето си направил заведение с парите на Мика Стоичкова

Известният познавач на софийските потайности, разказва в интервю за в-к „Шоу” подробности около личния живот на белославския плебей.

Петроф, който знае много за столичния гей лайф, наблюдавал Иво още от стъпването му в София и смята, че именно Ивчо е бил истинската мишена на побоя над него и версията, че са го объркали с Митко Малкия е пълна измишльотина. 

Според познавача напереното „гларусче, е пристигнало да превземе София и да стане велик актьор с всички възможни и невъзможни средства... Премеждието му в „Манастирски ливади”, ама никак не ме изненада”.

От интервюто става ясно, че Петроф смята би-кънекта Аръков за главен виновник за раздорите между Мария Илиева и Мика Стоичкова, защото Дон Жуан от Белослав първо се бил „наврял под полата на Мария Илиева” за да я използва, като излъска имиджа си, а после се възползвал от Стоичковите финикийски знаци.

Да „излъска имиджа си” се налагало, заради слуховете, че е гей, тръгнали след кратката му авантюра с Мариус Куркински, който се влюбил от пръв поглед в нежният красавец. Въпросният палавник обаче се притеснил, че образът му на мачо ще пострада ако продължи да се върти в братството на „меките китки” и си написал „сценарии” за своето бъдеще, зарязал адаша си от Нови Пазар (б.а истинското име на Мариус е Иво и е родом от Нови Пазар), и се преориентирал към известни жени в шоубизнеса, които да го изстрелят към висините.

Интервюираният обаче смята, че подобно замитане на гей следите, няма да мине току така:

„Там, където си вадиш хляба, средно положение няма – или си у „лево” или си у „десно”! Само че нашият секс символ реши, че може да прескача от левия на десния бордюр, когато си поиска. Според мен, той си е чист гей, макар да се опитва да играе друга роля. Е, не става така.”

Неуспелия актьор бил сгафил много, като изоставил чувствителният Мариус, подобно поведение не оставало ненаказано в светския елит, за който бленувал каръка.

„После не можеш да си лъскаш имиджа, като вкараш Мария Илиева в леглото си с определена цел, а след това с още по-„определена” да я заместиш с Мика Стоичкова.”, реди още скандалният рокаджия.

Последната авантюра на амбициозният манекен била и фатална за него, защото слуховете за „безразборните и нечистоплътни сексуални контакти” на кандидат зетя не се понравили на Камата и той бързо взел крути мерки. На спешно свикан семеен съвет „златната обувка” на България теглил зверско конкско на дъщеря си и й „заповядал, да остави този педераст, който веднага трябва да върне парите, които й е взел, защото иначе...” не довършва фразата Ицо, но на всички може би им става ясно на къде бие разказвачът.

После от лаф мухабета с Ицо Петроф става ясно, че „мъжката” Мона Лиза на родния театър е взел пари от Мика за да си направи заведение, което в средите на интервюирания било наричано „Кокарача”, но от къде бедното актьорче  да намери толкова много пари?!

Междувременно, Мика и любовникът от Гебедже (б.а. старото име на Белослав) планирали да емигрират в Америка, но тайно и поотделно, там щели да се съберат, той щял да направи бляскава Холивудска кариера и да стане „велик актьор”, а влюбената до уши Мика ще покрива разходите с татковите пари.

„Ха, знаменит актьор с неговия мизерен английски с варненски акцент! Пълен абсурд, разбира се, но се оказва последната и огромна капка, която прелива чашата на търпението на Камата.”, изказва съмненията си Ицо Петроф относно успеха зад океана на ромеото и още намеква за причината за сполетелите го по-късно неприятности.

Приближени на модерния ляв сами са решили да раздадат възмездие, смята приказливеца, и едва ли Стоичков се е занимавал да поръчва покушението, но боготворящото го обкръжение се погрижило, божеството им да остане доволно от развитието на нещата.

„Защо ще ми се прави ту на влюбен гей, ту на мачо, по който вехнат щерки с пари и знаменити бащи? Ако е гей, като гей нека прескача до Огнянови Бани, където се намира в момента централата на бардака за гей сводничество в България.”,  завършва разказа си безкомпромисният наблюдател, оставяйки осолен пръст дълбоко в раната.