Вип Брадър лови „с трици маймуни”?!

Гладни звезди „клекнаха” на смешни пари

Продуцентите на риалити формата „Вип Брадър” направиха за смях родните знаменитости, заради ниските хонорари, с които ги убедиха да станат част от формата, носи градската клюка в София.

Според изтеклата информация в медиите тази година „заплатите” в шоуто били точно като по Тошково време, ниски и жалки.

За да се върнат в ерата на тоталитаризма виповете се „навели” за хонорари от  17 до 70 хилядарки. Най-солено излезли на продуцентите Евгени Минчев и Данчето Христова.

Те кандисали на по 70 хиляди лева.

Лорд Евгени отдавна извива ръцете на продуцентите за солиден хонорар, но  до консенсус все не се стигаше. Тази година обаче светския лъв казал да. Няколко дни след като имената на част от участниците бяха разгласени, бившият ватман се отметна и заяви в мрежата, че няма да влезе заедно с друга личност, която недолюбва, предполага се, че става въпрос за певицата Камелия Воче.

Следващите по хонорар  „рекордьори” са фолк певицата Кали и бисексуалният Иво Аръков прочул се с връзките си с известни жени и мъже като Мариус Куркински, Мария Илиева и Мика Стоичкова. Двамата „скочили в торбата” срещу 40 нашенски бона.

Камелия Тодорова приела оферта от 35 000 лева, но с доста уговорки.

Срещу 25 хиляди деноминирани лева са склонни да играят по свирката на брадъра Ели Гигова, Ваня Щерева, Влади Въргала и Албена Вулева

Ива Екимова казала ДА за 20, Емил Велев - Кокала   бил ОК и на 18, а скандалната силиконова бомба Елена Кучкова се продала за 17 хиляди лева, според жълтите издания.

Ето кой отказа на Вип Брадър!