Маги Халваджиян ще става дядо

Екс-адреналинката Алекс е избранницата на Бердос Халваджиян

Екс-адреналинката Алекс е бременна в шестия месец. Ще има момче. Двамата с Бедрос - синът на режисьора Маги Халваджиян, са заедно от 3 години. "Тя е много свястно момиче, много я харесвам. Заедно ходим по почивки и ги виждам как двамата са залепени един за друг. Имат си някакъв език, който си е само техен - и се разбират прекрасно. Дали ще се женят или не, нямам никаква идея", коментира за в. „Труд" продуцентът Халваджиян.

„Това, което много ми харесва у него, е, че той тръгна по пътя си от най-ниските стъпала. От тригодишен го мъкнем по снимки. Винаги мъкне столове, кабели, все гледа да помогне. Дори наскоро говорих с него: „Вече си на 23 г., време е да влезеш и да видиш как се управлява тази компания, да идваш на заседанието на борда на директорите." Той каза: „Не искам." Иска да снима. Не виждам засега амбиция да прави филми, а по-скоро го тегли към фотографията. Сега, като бяхме в Ню Йорк и Маями, ме води на разни изложби, където имаше страхотни снимки.

Видях единствената снимка в света, която струва 1 млн. долара. Фотографът е бил на точното място в точния момент - снимал е една река с дървета, уникално е и е продадена за 1 млн. долара! Иначе снима като оператор за всички наши предавания. Аз смятам, че не трябва да чакаш някой да ти даде работата, а трябва да искаш и да си я вземеш. И аз бях така - преди 18 г. снимах като бесен разни клипове и все чаках някой да ми се обади. Като не ми се обади никой, сам си станах продуцент. Изключително важно е, ако си кадърен, а той е, аз го виждам, е да имаш такъв подход - да не чакаш някой нещо да ти даде, а да идеш и да си го вземеш", споделя Маги.