Кандидат-депутатите от ГЕРБ-София ще проведат срещи с граждани

Те ще отговарят на въпроси в открити приемни в столицата

Днес водачът на листата на ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков ще се срещне с граждани. От 11 до 14 часа той ще отговаря на въпроси на гражданите на открита приемна на входа на Южен парк от страната на бул. “Витоша“. От 15 до 17 часа Ненков ще разговаря със столичани на входа на Южния парк от страната на ул. “Нишава“, а в 17 часа той ще бъде на предизборна шатра пред централния вход на „CityCenterSofia", бул. „Арсеналски"№ 2.

Водачът на листата на ГЕРБ за 24 МИР Румяна Бъчварова ще представи приоритетите от управленската програма на партията пред столичани на открита приемна на площад “Славейков“ от 13:30 часа. В 15:00 часа Бъчварова ще разговаря с граждани в столичния парк „Заимов“. Румяна Бъчварова ще отговаря на въпросите на гражданите в предизборна шатра на ГЕРБ в парк „Гео Милев“ от 16:30 часа.

Кандидатът за народен представител на ГЕРБ за 25 МИР Христо Гаджев ще запознае столичани с управленската визия на партията в открита приемна, разположена пред метростанция „Западен парк“ от 12:00 часа. Гаджев ще присъства и на традиционно раздаване на обредни питки по случай християнския празник Кръстовден от 10:00 часа в градинката пред храм „Св. Климент Охридски” в столичния квартал „Люлин“.

В 17:00 часа кандидатът-депутатът от ГЕРБ за 25 МИР Снежана Дукова ще отговаря на въпросите на столичани в предизборна шатра, разположена на централния площад в село Волуяк.