Съквартирантите са в шок, научиха кой ги обрече на мизерията

Един от грозната къща ще отиде в луксозната резиденция

Вип Брадър разкри пред изпратените в изгнание съквартиранти истината за заточението си. Още със старта на предаването определените за най-Вип от Виповете Йорданка Христова и Евгени Минчев наречени Политбюро разпределиха участниците. Половината те обрекоха на глад и мизерия в Трудово Възпитателното Общежитие, а други приютиха при себе си в луксозната  Резиденция.

В лайфа тази вечер Вип простолюдието от Общежитието имаше шанс да разбере истината и причините, с които Политбюро ги обрече на нещастно мизерстване.

Низвергнатите съквартиранти бяха шокирани от коментарите по свои адрес, но имаха шанс да накажат велможите. Редакторите им дадоха поръчение да изберат един от групата си, който да се върне в луксозната част на Къщата и да води нормално съществуване.

Желание да живее като истински Вип изяви най-наглата от групата, Елена Кучкова. Самонадеяната плеймейтка егоистично заяви, че иска миг по-скоро да се изстреля в истинската Резиденция.

На съквартирантите им бяха дадени 30 минути да изберат един, които да напусне Общежитието и да заживее в Резиденцията.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен