Иво Аръков засука мустак около Ели Гигова

Вълкът в овча кожа точи лиги около знатната наследница

Умърлушен и брадясал скандално известният бивш манекен влезе в къщата на Вип Брадър – Образцов дом.

Поради недоказания му статут на Вип, Йорданка Христова и Евгени Минчев, които се вживяха в ролята на Политбюро го разпределиха да живее в мизерната част на Къщата наречена Трудово Възпитателно Общежитие.

Там те пратиха и други шест съквартиранти, които ще мизерстват по стандартите на Соц реализма с минимални провизии, режим на тока и водата.

Първа да прави компания на белославския бикънект бе въведена милионерската наследница Ели Гигова. При вида на засуканата богаташка щерка очите на бившият Стоичков зет светнаха. Въпреки, че в началото се опитваше да демонстрира незаинтересованост, невидимите лиги на Аръков бяха на път да потекат по брадясалото му лице с риск да удавят с хлъзгава алчност красавицата на среща му.

В последствие малкото холче на тоталитарният наказателен лагер се напълни с жени и докато те се опознават и кудкудякат наоколо Аръков имаше време да събере мислите си за да изгради коварния си план за действие. Усилената мозъчна дейност се разпознаваше по импулсивното галене на брадата и сукането на грозните му мустаци.

Дали Ели Гигова ще се оплете в мрежите на актьорчето и ще последва грешките на плеядата известни жени преди себе си или ще попари  мераците му, предстои да разберем съвсем скоро.