Цветан Цветанов: Контролираният вот е запазена марка на БСП и ДПС

„Гласът за ГЕРБ е глас за нормалността”, заяви той пред симпатизанти на ГЕРБ в Момчилград

Парламентарните избори на 5 октомври са генерална репетиция за местните избори догодина. Крайно време е ГЕРБ да направи пробив в Кърджалийско и да има свой общински кмет. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов пред членовете и симпатизантите на ГЕРБ в Момчилград.

По думите му гласът за ГЕРБ е глас за нормалността, а контролираният вот е запазена марка на БСП и ДПС. „На изборите през 2013 г. те напазаруваха ромските гласове - 44 на сто за ДПС, 23% за БСП и 12% за ББЦ.

Ако не искаме това да се случи отново, трябва да сме максимално мобилизирани. Обещаваме реални неща, за разлика от опонентите ни, които обещаваха работни места, а на практика увеличиха младежката безработица. Похарчиха 20 млн. лева за референдума за „Белене“, колкото щяха да стигнат за 20 детски градини и допуснаха контрабанда в такива размери, че дупката в бюджета надхвърли 1 млрд. лева“, каза Цветанов.

На срещата в Момчилград присъстваха още водачът на листата на ГЕРБ в 9-и МИР Цвета Караянчева и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Томислав Дончев. „Нужна ни е категорична изборна победа, за да обезценим купения вот. От тук нататък ще са ни необходими максимални  усилия, търпение и експертиза, за да наваксаме изгубено през последната една година. Хубавата новина е, че само от нас зависи да се обединим на 5 октомври и да дадем отпор на олигархията и търговията с гласове“,  заяви Дончев.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"