Кандидат-депутатите от ГЕРБ с инициативи в столицата

Те ще разговарят с граждани на различни места в града

Днес кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 23, 24 и 25 МИР в София ще проведат инициативи в столицата.

В 10:00 часа водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков ще проведе среща със служителите от столичния „ Парадайс мол“.

В 11:00 часа Ненков ще разговаря с граждани на откритата приемна на ПП ГЕРБ на бул. „Витоша“ и бул. „Патриарх Евтимий“.

От 13:00 часа кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ за 25 МИР Лъчезар Иванов, Христо Гаджев и Антония Петрова ще се срещнат с представители на медицинските центрове на територията на район Люлин в ж.к. Люлин 2, ул. „Проф. Ал.Станишев“ 17 в залата на XXVI ДКЦ.

В 17:00 часа водачът на листата на ПП ГЕРБ за 24 МИР Румяна Бъчварова ще разговаря със столичани на открита приемна, разположена при кръстовището на Лъвов мост.

От 17:00 часа кандидатът за народен представител за 25 МИР Красимир Ципов ще представи акценти от управленската програма на ПП ГЕРБ на открита приемна в кв. Връбница - втора част, на спирката на метростанция  „Бели Дунав“.

В 17:30 часа кандидатът за народен представител от 5 МИР Снежана Дукова ще разговаря с граждани на откритата приемна на ПП ГЕРБ в район Връбница, пред магазин „Кауфланд“.

В 18:00 часа кандидатите за народни представители от ГЕРБ Александър Ненков, Теодора Георгиева, Димитър Русенов, Атанас Бояджиев, Светослав Казаков, Михаела Иванова, Велина Белева, Ана Манчева и Васил Михов ще посетят фитнес клубове в Студентски град, където ще раздадат рекламни хавлиени кърпи и ще разговарят с гражданите.

От 18:00 часа Бъчварова и кандидатът за народен представител от 24 МИР Евгения Алексиева ще посетят предизборно мероприятие в столичния район “Възраждане”, при новооткритата част на столичния „ Женски пазар“.