Щерката на Данчето Христова залюби модна журналистка

Ивана твърдяла, че е намерила жената на живота си

Щерката на Данчето Христова била една от най-вървежните дами в гей средите, казват запознати. Парите и известността й носили много завоевания, но повечето били закъсали за кинти златотърсачки. Такава наричат и Камелия, която изоставила Люси Дяковска, за да си намери по-богата донорка на финикийски знаци. Отношенията им с Ивана обаче бързо охладнели и Ками била изгонена от дома и леглото на щерката на Данчето, която пък вече била свободна да търси по-привлекателна партия.

Според клюките не след дълго тя залюбила главна редакторка на "гланцово" БГ списание. Новата гей дружка била не само прекалено богата, но и много секси. Но не в стила на черно-белите провинциални "златки", а заслепявала с истински европейски шик, пише в новия си брой вестник "Шоу".

Ултраелегантната красавица се сближила с дъщерята на Данчето покрай голите фотосеси на млади търсачки на лесна слава. Отношенията на ВИП фотографката и ВИП редакторката прераснали във флирт, който се нажежил скоострелно до сексуална вакханлия. Този път обаче и влюбването било на лице и дори било взаимно.

Двете успели да скрепят отношенията си с няколко воаяжа до различни кътчета на планетата, струващи цяло състояние. Пред свои приятели Ивана се изповядала, че е открила жената на живота си и е готова за постоянно съжителство, дори и за брак.