Галина Стоянова бе отличена с награда за "Държавно управление"

Призът е категория от международната награда "Човек на 21 век"

На изискана церемония с участието на вицепрезидента на Република България Маргарита Попова, проведена на 30 октомври вечерта в резиденция „Бояна“, кметът на община Казанлък Галина Стоянова получи престижната международна награда „Човек на 21 век” в категорията „Държавно управление“.

Наградата е учредена по идея на сдружение „Програма Произведено в България“, а церемонията по връчването на приза се провежда за 13-и път.
Кметът на община Казанлък бе номинирана в тази категория заедно с кметовете на Сливен и Смолян. Отличен бе и кметът на община Сливен ген. Кольо Милев.
В своето слово кметът на община Казанлък Галина Стоянова благодари за отличието и на сдружение „Програма Произведено в България“, организатор на събитието. „Приемам тази награда от името на моите съграждани, които са ми се доверели да вървим заедно напред и Казанлък да стои все по-уверено на картата на България“, каза кметът Галина Стоянова при получаването на приза. Тя представи и представителите на бизнеса, които имаха възможността да участват в този висок форум – Владимир Спасов на „М+С Хидравлик“, Иван Иванов – „Юнимет“, Борис Кърчев – „Би Би Си Кейбъл“, както и председателя на ОбС – Казанлък Николай Златанов.
Наградата, която „Програма Произведено в България” връчва, е оценка и признание за човека, който живее, работи и създава днес и сега в условията на съвременна България.
С приза „Човек на 21 век“ се отличават от специално жури управленци, представители на бизнеса и на различни сфери на обществения, икономическия, културния живот, оставящи ярка следа със своята дейност.
На церемонията „Човек на 21 век” присъстваха вицепрезидентът Маргарита Попова, представители на дипломатическите мисии в България, представители на духовенството, на държавни институции, на бизнеса, политически лидери и експерти от България и страните членки на ЕС.
Община Казанлък ще се представи със специалната изложба „Казанлък - Долината на тракийските царе и българската роза” и с продукти на основата на розово масло, произведени от казанлъшки розопроизводители и фирми. За пореден път Казанлък бе преоткрит както в България, така и от чуждестранните представители на форума. Градът на розите намери много нови приятели, с които контактите ще продължат в бъдеще.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен