Ексклузивно: Кучкова разкри в интервю какъв е приятелят й!

Плеймейтката вдига завесата за гаджето си, с когото живее от 9 месеца

Плейметката от пазарджишкото село Черногорово завърши на шесто място в риалити шоуто „ВИП Брадър". Това се оказа изненада и за самата нея. Заради скандалната си визитка, Елена Кучкова смятала, че няма да я харесат съквартирантите и феновете на шоуто и рано ще излезе от играта. 25-годишната хубавица обаче предизвика интерес.  Няма спор, че пуританите бяха скандализирани от нея, когато разголи бюста си, но секси гледката беше и балсам за очите на мнозина. Кучкова не се поколеба да направи това пред очите на гаджето си, което ревниво крие, защото е политик.

В ексклузивно интервю за Lifestyle.bg Бонбони, както я наричаха в Къщата, сподели подробности за тайнствения политик.


Елена, как се чувстваш извън Къщата на „ВИП Брадър"?
- Изтощена съм от интервюта... Но само хубави неща чувам за себе си. Хората ми се радват, изказват позитивни мнения - че съм хубавка, чаровна и че съм се представила много добре.

Майка ти какво ти каза?
- Всички близки ме подкрепят. Със сестра ми, която е с 8 години по-голяма и живее в Англия, все още не съм се чула.

Защо, да не би да сте в лоши отношения?
- Не, просто не съм стигнала до нея. Истината е, че първия ден, след излизането си от шоуто, не исках никой да чувам. Исках да си почина.

Не те ли критикува някой?
- Не. Но признавам, че направих доста грешки в началото на престоя си в Къщата. Държах се кифленски, предявявах претенции и не осъзнавах сериозността на играта, което ми изигра лоша роля.

Присъщо ли е за теб да си глезла?
- Да, явно ми беше присъщо, но мисля че се поправих (смее се, б.а.).

А съжаляваш ли, че нарочно показа силиконовия си бюст?
- Не... Ако трябва да бъда честна, хората очакваха да се раздам много повече. И това беше единственият укор към мен. Едва ли не им се е искало да съм постоянно гола, а аз само един път се показах (смее се, б.а.).

Това добре ли е за теб?
- Не влязох в шоуто, за да се разгърдвам. Това, че съм „Мис Плеймейт", не означава, че ми е отредена такава роля. Исках да се покажа в друга светлина.

Защо тогава си сложи силикон в бюста, още повече, че за да си позволиш това, си работила в Англия? Всъщност какво правеше там?
- Помагах в домакинството в различни семейства, което не е хубава работа за млад човек. В Лондон изкарах 2-3 години с прекъсвания, тъй като се връщах заради образованието си. Завършила съм „стопанско управление" в Пловдив. А относно парите - само една част вложих в себе си, но не за да стана плеймейт. Така се развиха нещата.

Наистина ли си обвързана - призна, че имаш приятел, и то политик?
- Да, политик е, но все пак успявам да го прикривам.

Колко време сте заедно?
- От 9 месеца.

Не се ли притесняваше да се събличаш в шоуто, макар да знаеше, че и той ще те види на малкия екран?
- Той е много широко скроен, не ме е упреквал за нищо. Напротив. Дори се зарадва и ми каза, че съм ги разбила, защото навън казвали, че съм скучна, не съм плеймейтка и съм се държала нетипично. Според него, това че се съблякох, не е лоша и вулгарна постъпка. А и бях подкрепена от Влади и Зорница. Нищо нередно не съм направила.

Кажи поне малкото име на приятеля си или подскажи дали е от лява или дясна партия.
- Не, не казвам такива неща.

А на колко години е?
- На средна възраст е - с 14 години е по-голям от мен.

Семеен ли е?
- Има бивша жена и едно дете.

Да не би да се е развел заради теб?
- Не, отдавна е разделен с жена си.

Влюбена ли си или си с него заради статуса в обществото, който ти осигурява?
- Влюбена съм, разбира се! Ако бях с него само заради парите му, нямаше да вляза в Къщата. Той можеше да ми подсигури сумата, която ми дават като хонорар, защото нищо не ми липсва с него. Но искам сама да изкарвам пари и да не съм толкова зависима.

Била си на 6 години, когато баща ти е починал и на майка ти й се е наложило здраво да работи. Вярно ли е, че още като малка си мечтала за охолен живот?
- Да, винаги съм се стремяла към такъв начин на живот и съм се борила, но не с цената на всичко. Все пак смятам, че имам някакви морални ценности. Не отричам, че гоня такъв живот.

Какво искаш да постигнеш?
- Искам семейство, стабилна работа, може би собствен бизнес. Исках и да замина някъде, за да си почина, но няма да ми остане време преди Коледа, все пак имам и договор с „Нова тв". Ще пътувам вероятно за ден-два някъде в страната.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен