Хубчев: „Доволен съм от раздаването, но не и от резултата“

"Берое" е на трето място във временното класиране с 28 точки

Старши треньорът на „Берое“ Петър Хубчев бе лаконичен във мнението си за равенството 1:1 със „Славия“ пред журналистите.

Наставникът на „Берое“ сподели, че е доволен от раздаването на играчите, но не и от резултата, цитира Хубчев beroe.bg. „Според мен пропуснахме първите 20 минути да вкараме втори, а след това и трети гол и да решим този двубой в наша полза. След това получихме един гол във възможно най-неподходящото време. Това сякаш малко стъписа момчетата. Но този път като цяло от желанието не мога да бъда недоволен. Казвам го съвсем честно и щях да го мисля и да бяхме загубили този мач. Вложиха се изцяло, чисто бегово.“ – бе мнението на Хубчев за мача.
Вратарят на „Берое“ Благой Макенджиев бе категоричен, че са изпуснали много положения. Първите 15-20 минути имахме 5-6 чисти положения, с които трябваше да решим мача. Изпуснахме две точки. Това мога да кажа.
Авторът на гола за „Берое“ срещу „Славия“ Салим Керкар сподели, че са започнали добре. "Създадохме много положения. След грешките, които допуснахме е нормално да получим и гол. Дадохме им прекалено много пространства през второто полувреме. Това е футболът – понякога печелиш, понякога трябва да се примириш и с равенството. Днес загубихме две точки. Трябва да се фокусираме на следващия мач и да продължим да работим здраво, за да се представим там по-добре".
"Берое" е на трето място във временното класиране с 28 точки.