Зов за бащата на Гери

Бащата на талантливата ни малка певица е с тежко заболяване, семейството се нуждае от помощ

Иванко Тодоров, когото старозагорци познават като бащата на Гери - финалистка от певческия конкурс за деца в Шоуто на Слави, е тежко болен. Броени месеци след големия успех на дъщеря му, лекарите му поставят диагнозата рак на белия дроб. Заболяването се развива бързо.

Семейството се нуждае от помощ, за да бъде спасен младият човек от коварната болест. Другата седмица предстои Иванко да бъде в Истанбул, за да получи предложение за лечение, което трябва да започне колкото се може по-скоро. За тази цел са необходими 6 000 евро, които ще покрият прегледите и първия етап от лечението.
"Приятели и познати, колкото и да не ми се иска, налага се да споделя какво се случва в нашето семейство през последните седмици. Годината ни завършва с едно много голямо предизвикателство, в което имаме нужда от вашата помощ.
Преди месец, по време на обикновени профилактични изследвания, лекарите откриха смущаващи показатели в белия дроб на съпруга ми, Иванко. Така се започна дълго чакане на резултати, различни манипулации, изтощителни процедури и твърде дълго време чакане в неизвестното. Окончателната диагноза е рак на белия дроб. Заболяването се развива бързо. Нямаме време да чакаме.
И тъй като животът е много по-скъп, преглъщаме гордостта си и ви молим за помощ. Много пъти сме виждали хора да се обединяват за каузи. Самите ние сме участвали в много каузи. Ето, че и нашият ред да помолим за помощ дойде…" това послание публикува в социалната мрежа майката на Гери - Диди Тодорова.
Към призива на семейството на Гери се присъедини и Регионална библиотека "Захарий Княжески", където Иванко работи като IT специалист.
Който желае да помогне за лечението на Иванко, публикуваме сметките.
Сметка в евро: BG51FINV91502016361391
Сметка в лева: BG33FINV91502016361327
Получател: Иванко Тодоров