Гери и старозагорци поздравиха във Фейсбук Крисия

В адмирациите се включиха депутатът Димитър Танев и маркетинговият директор на "Берое" Ваня Джаферович

"Браво Криси!" написа в "Страничката на Гери" популярната старозагорка, която заедно с Крисия стигна до финалите на конкурса в Шоуто на Слави. Малката певица Крисия тази вечер пя на конкурса за детска песен на Евровизия и се представи блестящо.

Старозагорската й колежка подкрепяше Криси през целия път на гласовитото момиче до участието й в популярния конкурс. Още в началото на ноември Гери пожела публично в социалната мрежа на Крисия, Хасан и Ибрахим успех. Талантливата старозагорка призова преди дни да подкрепим българското участие със статуса: "Крисия вече е пристигнала в Малта!Не забравяйте да я гледате и тези които са в чужбина да гласуват за нея на 15 ноември от 20:00 по БНТ!УСПЕХ!".

"Браво на тази малката Крисия..напълни ми душата това дете..за разлика от нашето хърватско..нашата беше трагична..ама то вашата вече е нашата, а нашата не знам ква е..моя ли е не е ли" написа в профила си във Фейсбук маркетинговият директор на "Берое" Ваня Джаферович.
В социалната мрежа участието на Крисия коментира и старозагорският депутат от РБ Димитър Танев: "Страхотна, изумителна Крисия!!!!!!!!!! Да гласуваме! Гордея се".
Цяла България следи с интерес и вълнение финалния концерт на детската Евровизия. Всички българи стискат палци на Криси, Хасан и Ибрахим убедени в успеха на децата.
"Отвя ги!" и "Ако не спечели си хвърлям телевизора през терасата и то ПРЕДИ мача на кобрата!" са само част от коментарите.
И екипът на Starazagorautre.bg стиска палци на българчетата.