Силвия Кацарова ще пее в Стара Загора за бащата на Гери Тодорова

Сдружение "Самаряни" посвещава концерт в подкрепа на младия мъж, който се бори с тежко заболяване

Силвия Кацарова, 11- годишната старозагорска певица Гергана Тодорова и бургаският талант Георги Дюлгеров ще пеят благотворително в подкрепа на бащата на Гери, Иванко Тодоров, който се бори с тежко онкологично заболяване.

Финалът на годишните награди „Добрият Самарянин” тази година ще бъде посветен на каузата. Събитието е на 18-ти декември от 19.00 часа в Операта в Стара Загора.

От известно време тече дарителска кампания в помощ на младия мъж, който се нуждае от скъпоструващо лечение в клиника в Истанбул. В помощ на семейството от Сдружение „Самаряни” правят кампания за събиране на средства за лечението на Иванко.

От сдружение „Самаряни” съобщават:
За първа година събитието ще има и благотворителен характер. Церемонията "Добрият Самарянин" ще подкрепи старозагорско семейство в борбата му с коварно заболяване. Иванко Тодоров, баща на единадесетгодишната Гери, която прославя Стара Загора на не една музикална сцена, има нужда от нашата подкрепа. Ето защо, се обръщаме към всички добротворци, приятели и партньори заедно да дарим и да помогнем!”

Дарителска сметка в BGN:
IBAN: BG83UNCR70001520533134
BIC: UNCRBGSF
Титуляр на сметката: СНЦ "Самаряни"
С текст на платежното нареждане: за Иванко Тодоров

Също така, по време на церемонията ще бъдат разположени дарителски кутии!

Специални гости и изпълнители на церемонията ще бъдат Силвия Кацарова, Гери Тодорова и Георги Дюлгеров.