Ексклузивно! Евгения Джаферович: Бебето ни е чакано!

Съпругата на маркетинговия директор на "Берое" Ваня Джаферович - за Сървайвър, за "Берое" и семейството

Семейство Джаферович очакват второ дете.

Чаровната половинка на един от най-обичаните футболисти на "Берое", настоящ маркетингов директор на отбора Ваня Джаферович сподели пред Starazagorautre.bg, че най-новият член на семейството им ще се появи на бял свят догодина. Евгения Джаферович обаче пожела да запази вълнението за пола на бебето и кога точно се очаква щастливото събитие за семейството си. Но втората рожба в спортното семейство е очаквана, станало е след завръщането на Ваня от "Сървайвър: Камбоджа".
За времето, в което Евгения е била сама разказва, че й е било много трудно, особено вечерите. Имало е период, в който и двете с малката й дъщеря са били болни, без лекарства и с висока температура. И е нямало на кого да се обади. "Но и през това минахме. Радвам се, че Ваня е вече у дома, че е добре", допълва с усмивка г-жа Джаферович.
След "Сървайвър" любимецът на феновете на "Берое" много се запалил, както по българския, така и по американския формат. С голям интерес и много развълнуван следял всеки епизод, защото все пак имало малка разлика между това, което са видели и преживяли в Камбоджа и това, което се излъчва по телевизията, разказва още Жени.
Като бивша участничка в риалити шоуто за оцеляване, тя също била поканена. И е преминала успешно всички етапи от кастингите. Но екипът на предаването избрал за участник Ваня. За съпругата му това е бил правилният избор. Не само защото според нея един мъж по-добре ще се справи с достигане до финал, с коалициите в играта и със стратегиите. Но и защото всъщност Ваня е изживял мечтата на Жени да замине отново в "Сървайвър".
За съпруга си Евгения говори с много обич и любов. Тя е категорична, че няма друг като него. "Когато се каже футболист, за него това е абсолютно подценяване, защото знам какво всички си мислят за футболистите", казва Жени и допълва, че за да е такъв, много силно е повлияло семейството му. Ваня е имал прекрасен баща, който силно е обичал майка му и този пример Джаферович е приел в семейството си. Затова Жени е сигурна в него и знае, че е от мъжете, на които дори през ум няма да му мине да направи някоя "глупост" предвид факта, че е чаровен и известен.
"Ревнувала съм само от "Берое" - смеейки се допълва Евгения. "Когато беше активен футболист и отсъстваше, когато се налагаше често да пътува, тогава съм ревнувала. Но и аз съм спортист и знам, че за него това е любимото нещо. Как да го разделя от "Берое", а и никога не съм го искала", казва още г-жа Джаферович
На финала на разговора ни, тя пожела за себе си и семейството си само и единствено здраве, защото всичко друго върви, когато си здрав.