Любовна следа зад мистериозната смърт на Валя?

Издирват за разпит бивша любовница на гаджето й Валентин

Разследващи проверяват любовна следа по случая с мистериозната смърт на медицинската сестра Валентина Иванова, научи Burgasutе.bg. Подозренията на близките й са, че изчезването и смъртта на 24-годишната жена може да имат връзка с любовен триъгълник. Става въпрос за бивша приятелка на годеника на Валя – полицаят Валентин. Майката на медицинската сестра е посочила в исканията си до прокуратурата да бъде разпитана млада жена, която е имала интимни отношения с полицая. Тя обаче още не е открита, тъй като не живее в България. Затова и разследването е удължено с още два месеца. По закон крайният срок, в който досъдебното производство за смъртта на Валя трябваше да прикрючи изтече днес. Заради възраженията на майката обаче разследването продължава.
Случаят е възложен на разследващият полицай Албена Кръстева, която е една от най-добрите. Основната версия на МВР е самоубийство, но близките на красивото момиче не вярват, че тя е посегнала на живота си.
"Сигурна съм, че дъщеря ми е била замесена в нещо и отвлечена или убита. Преди да излезе от къщи тя си е направила косата за следващия ден - винаги така правеше. Направила си е и манкюра. Кой човек отива в този вид да скача в морето", заяви майката Пенка Иванова.