Ирена Соколова е новият председател на ЖЕНИ ГЕРБ

Женската организация на ГЕРБ е последователната, търпелива, приемаща и неуморна част на партията

Ирена Соколова бе избрана единодушно за новия председател на Жени-ГЕРБ, предаде „Фокус”. Гласували за нейната кандидатура са 475 делегати, против и въздържали се – няма, предложението е взето с пълно мнозинство.
Ирена Соколова е социален психолог, психотерапевт, магистър по "Психология", завършила е Училището за политика „Димитър Паница”, също така и областен управител на гр. Перник. След като бе избрана тя покани при нея на сцената Цецка Цачева председател на 43-то Народно събрание, Йорданка Фандъкова кмет на София и Дорис Пак председател на женската организация на Европейската народна партия (ЕНП), за да я подкрепят.
Ирена Соколова благодари на новото ръководство на ЖЕНИ-ГЕРБ, за доверието и подкрепата, която са и оказали. „Вашият избор днес ми отправя предизвикателството да намеря най-верният път към всеки един от вас и най-добрият начин заедно да осъществим желанията си за израстване на партията и за развитие на страната”, заяви Соколова.
„Женската организация на ГЕРБ е последователната, търпелива, приемаща и неуморна част на партията. Тя е устойчива и подредена. Групата, в която са запазени местата на най-добрите. С нарастването на увереността, нараства и желанието за инициативност”, добави тя.
„Днешният свят отправя неумолимо предизвикателствата си към нас и крещи от улиците на Париж, от лондонското метро, от Централната гара в Мадрид, от Летище „Сарафово”, от Нигер, Сомалия и Украйна и ни казва: „Хора, намерете начин и се успокойте, намалете страстите и живейте подареният ви недълъг живот заедно”, заключи Соколова.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен