Педофили-онанисти посред бял ден на Бунарджика!

Едно писмо на възмутена гражданка

Педофили-онанисти посред бял ден на Бунарджика - на това се е натъкнала вчера редовна читателка на Plovdiv24.bg. Сигналът й публикуват без редакторска намеса:
 Здравейте! Не знам дали има смисъл да ви пиша, но все пак реших да го направя. Живея близо до Бунарджика и често си разхождам кучето там. Почти всеки път, когато се разхождам /особено по горните алеи/, се натъквам да хора, които мастурбират, докато те гледат, даже няколко пъти ми се е случвало да ме причакват и да си размятат половите органи. 
Заради тези случаи реших, че е по-добре да се разхождам по главната алея. Вчера обаче, докато се разхождах, минах през една от детските площадки и се натъкнах на такава сцена: мъж стоеше на една пейка недалеч от площадката, наблюдавайки децата и задоволявайки се в същия момент. 
След няколко часа пак минах от същото място - този път друг мъж мастурбираше, гледайки към децата. Когато забеляза,че го гледам, спря и избяга, но в случая след няколко часа този извратеняк вероятно пак ще се върне. 
Наясно съм, че това не е от вчера или днес, имало е и няколко случаи на изнасилени деца на това тепе. Мисля, че все пак е време да се направи нещо по-въпроса, защото е абсурдно това да се позволява да се случва. Според мен решение би било да има патрулиращи полицаи, които следят за такива педофили.

Снимка на Деня

Щрихи от Плевен