Професия мечта! Тестер на публични домове

На избраният кандидат ще се възложи „тежкото” задължение за проверка на качеството на обслужване, стандартите за хигиена, чистота и безопасност на секс услугите.

Немската социална мрежа за любители на секс индустрията Kaufmich.com обяви конкурс за вакантно място за може би една от най-желаните професии в света сред мъжете.

Свободната позиция е за длъжността „тестер”. Задачата на „служителя” е да тества качеството на услугите в публичните домове в Берлин, предава CNBC.

На избраният кандидат ще се възложи „тежкото” задължение за проверка качеството на обслужване, стандартите за хигиена, чистота и безопасност на секс услугите. Както беше съобщено от сайта, задълженията на служителя ще включват секс с жените, работещи в различните публични домове.

В обявата се подчертава, че на пола на кандидата е без значение. Като задължителен елемент на работодателите е посочено по-високо образование.

"Ние искаме да се превърнем в това, което е TripAdvisor в туристическата индустрия ",  обясняват представителите на Kaufmich.com, което означава международна онлайн услуга за туристи, реални оценки и отзиви от различни хотели, ресторанти и забележителности от цял свят.

Проституцията е официално разрешена в Германия. В предоставянето на сексуални услуги срещу пари в страната са заети около 400 000 жени (германци и граждани на други държави). Годишният оборот на този бизнес е около шест милиарда евро. Легализирането на тази дейност чрез "закон за проституцията" е в сила от 1 януари 2002 година.