Елтън Джон свали "проклятието" си от Долче и Габана

Британецът прости на дизайнерите, с което отмени бойкота на техните продукти

Сър Елтън Джон реши да спре враждата с Доменико Долче и Стефано Габана. "С възрастта осъзнаваш, че животът е твърде кратък, за да го губиш в подобна кавга. Мисля, че те се изказаха, без да се замислят. Сигурен съм, че те изразиха хиляди пъти съжаление за думите си. Не мисля, че са - лоши хора. Не, не, не!", каза скандалният музикант по време на един от последните си концерти.

Опрощение или просто Елтън си е харесал нещо от последната колекция на модната къща, може би.

Спомнете си, че преди няколко месеца Доменико и Стефано заявиха, че смятат децата, родени от сурогатни майки чрез изкуствено осеменяване, за "пластмасови".

Елтън и неговият партньор имат двама сина, които са родени по този начин и за тях думите на модния тандем се превърнаха в лична обида.

Тогава, верни на своя приятел много звезди се включиха в полемиката срещу Долче и Габана, а дизайнерите наляха масло в огъня, като казаха, че хомосексуалните двойки не трябва да имат деца, защото семейството ще е "дефектно".

След тези изказвания британецът призова за бойкот на марката, а самият той обеща да изгори всичките си вещи с модния бранд. Въпреки това, няколко дни по-късно той бе забелязан с пазарска торба на Долче и Габана.