Галин „лъска” лоша слава с фалшива хетеро връзка

Набеденият младеж крие истинския си живот

Мокрият сън на хиляди фолк тийнейджърки Галин заби засукана блоднинка, или поне така му се иска да вярват невръстните му фенове.

Отдавна се носи слава на младока, че сексуалните му предпочитания са ориентирани към представителите от неговия пол. Доказателствата и примерите за това вече не са единични бройки, но въпреки това певецът не желаел имиджът му на звезда да се свързва с личния му влечения.

Затова периодично Галин взима мерки и започва своите ПР акции, а именно – да се похвали в социалната мрежа, че е в интимна близост с някоя засукана мацка. Но всичко се ограничава до снимки с прегръдки и целувки, ласки повече приличащи на добра среща между стари приятелки.

„Като е толкова голям Дон Жуан, да си пусне едно порно клипче за доказателство...”, коментират подразнените му „сестри”, с които до скоро дружал добричлията. Говори се, че откакто станал „звезда”, Гальо избягва старите си гей дружки и се движи само в компанията на жени.

Поредната девойка, на гърба на която изпълнителят чисти репутацията си, е Мариела Едрева. 21-годишната блондинка е моделка и често може да бъде забелязана във фолк клиповете.

Била изключително ревнива и изпитвала непоносимост към десетките фенки на Галин, които не се притеснявали да му досаждат. Вдигала му скандали, тъй като той допускал близост с обожателките си, пише „България Днес“.

В момента певецът бръмчал по участия на морето, а Мариела го следвала неотлъчно. През деня мацето събирало слънчеви лъчи на плажа, размотавайки се без горнище.

В социалната мрежа също бранела своето гадже със зъби и нокти, често пъти се обръщала доста вулгарно към девойките, които се натискали на Гальо.