Изловиха чалгаджията Галин в съмнителен чат с мъж

Автентичността на разговора не може да бъде потвърдена, замесените отрекоха

„Доказателство“, че фолк певеца Галин симпатизира на собствения си пол разпространи HotArena.

Сайтът публикува скрийншотове от провокативен чат на добричлията, в който той се уговаря с мъж за среща и го кани в дома си в София. 

Разговорът започва Галин с поздрав и комплимент за доброто представяне на събеседника си в „Ден и нощ“, явно става въпрос за участник в риалити сериала „София ден и нощ“. После обаче добавя, че мъжът отсреща е бил и водещ на Sofia Fashion Week. Човекът отговарящ на тези два факта се казва Теодор Тодоров, който в действителност има епизодично участие във въпросния сериал и е бил ко водещ на модната седмица наскоро.

Теодор Тодоров

По нататък в отговор на поканата за гости Теодор пита: „Какво да правя у вас?“, на което Галин отговаря, че ще му каже, но не тук. Чатът е прекъснат и следва обаждане от Галин.
Разговорът продължава около 2 мин., след което следва „Е, не беше трудно да го кажеш. Добре звучи. Теб какво те кефи, не каза“, отговорът е: „Всичко. Като дойдеш ще видим кой какво и колко може“. Следват весели закачки и уговорки за среща на следващия ден.
За сексуалната ориентация на Галин се изписаха доста неща. Слуховете го свързват в гореща афера със собственика на популярна мебелна фирма. И именно на него Галин дължал всичките си клипове за последните две години, тъй като любовникът му го спонсорирал.
Сред гей общността се носят много истории за миналото му преди да се изкачи в йерархията на изпълнители във фолка.

Пред Bulgariautre.bg замесеният Теодор Тодоров отрече да е водил подобен разговор. Той твърди, че не познава Галин и никога не е комуникирал с него: „Аз нямам общо с това, понятие нямам защо ме свързват с него при положение, че дори не се познаваме ... Всеки може да сложи снимка на всеки и да си пише каквото иска на когото иска, след като им се занимава...“

И това наистина е така. Скрийншотове от разговор в приложението Вайбър, при който не се виждат номерата на комуникиращите, може лесно да бъдат манипулирани, и в никакъв случай не могат да бъдат наречени автентични.

Галин също побърза да се дистанцира от компроматите плъзнали в мрежата. Той на дълго и на широко обясни, че никога, ама никога не е водил такива разговори, и също се застрахова с възможността написаното да е инсценировка. Певецът заплаши сайтовете със съд, но отказа да сподели съмненията си кой стои зад „кибер атаките“ по свой адрес.