Да начешем сърбежа с Елза Парини – Биг Брадър едишън

Иде реч за Деси Шипченска, Зарко Русенски, Боби Жигулата и баба ви Женя

Бях решила повече да не пиша за риалити шоуто „Биг Брадър“. Първо защото наистина ми стана скучно и прозрачно и още повече, че не намирам персонаж, който да погъделичка страстта ми за писане. Да не говорим, че както и на повечето зрители, ми писна четири месеца да зяпам тъпи сценки, скандали и лицемерие излъчвани в прайм тайма между рекламите за вагинален сърбеж, стомашни разстройства и анален дискомфорт.

„Биг Брадър Ол Старс“ (Всички звезди), започна с шест бивши от общо осем участници, което автоматично го превърна в Олд старс (Стари звезди) в очите на зрителите. Дори и Анита Мейзер вече не съжалява, че е отказала да влезе.

Коментаторите в живите предавания на Ники Кънчев предъвкващи едни и същи клишета и вживяващи се в ролята на психолози са почти несменяеми като чистачки на Аерогара София, което е още един силен коз в еднообразието на „шоуто“. Да не говорим за минимализирането на излъчването, орязани бяха късните предавания тип „Голямата уста“ и „Малката сестра“, както и следобедното излъчване „на живо“ по Диема Фемили. Случващото се 24 часа в Къщата беше „концентрирано“ в кратки дейли епизоди показващи само това, което продуцентите искат да се види.

През изминалите четири седмици научихме, че Соня Култуклиева освен че живее в Лондон, според Евгени Минчев „на квартира в някой квартал“, тя се храни със златна лъжичка и взе в Къщата целия си гардероб с дрехи събирани десетилетия наред.

Ваня Червенкова се е променила, външно и вътрешно. Свалила е неизвестно количество килограми, простила е обидите на Лорд Минчев и е осъзнала, че преди да съди трябва да опознае.

Евгени Минчев отново се оказа любимец за едни и дразнител за други, но успя да разкрие и нови свои качества, като съчувствие, на което никой не предполагаше, че е способен.

Бившият къртичок Борислав, който за първи път е в предаването, е толкова дразнещ, че всяка секунда на екрана скъсява живота на зрителя поне с минута. Прекаленото флиртуване с жените му донесе не само антипатията на съквартирантите, но и съмнения в неговата сексуалност от страна на Лорд Минчев. Единствената, която „искрено“ се радваше на вниманието му се оказа Култуклиева.

В крайна сметка на яве излезе, че Боби наистина не е такъв ултра-мега-хипер-турбо як мъжкар за какъвто се представя. Той сам си призна, че му харесва да е жиголо и е склонен да предоставя тялото си (било то и само на снимки) за собствени угоди. А щом е на Ти с принципите на проституцията, от къде да сме сигурни, че не се продава и физически?

За пропусналите клюката, ден след появяването в жълтата преса на негови голи фотоси с еректирал член, Боби призна пред Джеферович за отношенията си с Евгени. Според него, той му изпратил снимки на мъжкото си достойнство по желание на Минчев, в замяна на които Лорда обещал да „го уреди в някоя реклама за да изкара малко пари“, което така и не се случило.

След като се закопа сам, бившият участник в „Къртицата“ не се спря и вкара умопомрачителната информация, че изисканият Евгени Минчев не искал секс от него, а само да души мръсните му вмирасани тридневни чорапи.

От своя страна организаторът на Бала на топмоделите поиска светкавично извинение и заплаши да разкаже нещата, които Борислав услужливо е пропуснал да спомене, около посещенията си в Минчевия дом. Такова "екскюз ми" гелосаният перчем на пиара още не получил.

Позабравената фолк певица Десислава, която до скоро минаваше между капките и се сливаше с кичозната декорация на Къщата бе извадена от резервната скамейка, точно когато рейтинга на шоуто се срина до небивали нива. Скритият в ръкава коз на продуцентите бе изваден. Той не се оказа Асо пика, а Вале купа - бившата любов на певицата, сладък 27 годишен ММА боец от Русе.

Деси и Зарко

Драмата на Десислава започна с влизането на Зарко в Къщата малко след изгонването на Къци в понеделник. Почерпената „като машинописка на 8-ми март“ певица, както я оприличи Минчев, не можа да превъзмогне емоциите си при вида на младия жребец и се луташе между задаването на въпроси, чийто отговор не получаваше, ридаенето ту на рамото на Евгени, ту в обятията на Червенкова и дори на бившия, който не прояви съчувствие към пияната си бивша, а разпореди да спре алкохола и цигарите.

На следващия ден брадъра услужливо ни „светна“ около подробностите във вече приключилата връзка на гласовитата Деси с мускулестият Зарко. Изпепеляващата страст събирала разделените от километрите влюбени четири години.

Причината за разпада на двойката се оказало решението на Деси да възроди своята Пайнер кариера, което според Зарко го поставяло на второ място. Жадният за внимание скорпион поставил ултиматум на любимата – Кариерата или Аз, и мразещата условия Риба избира кръчмите, клиповете и чалгата.

Десислава твърдеше, че още обича Зарко, но се оказа, че след раздялата им, тя се опитала да го забрави хвърляйки се в обятията на друг. Зарко също призна, че я обича, но след като Деси разказа, че е мачкала чаршафите с нов мъж, скорпиона наостри жилото си и съвсем скоро ще го забие в сърцето на блондинката.

Пикантериите около връзката им не свършват с тези тривиални семейни драми на класическата двойка Фолк певица – ММА боец.

От 24 часа насам Десислава има нов прякор, който може да се окаже по-сензационен дори от този на Мара – отварачката.

С признанието на Деси и Зарко, че най-нестандартното място, на което жребецът и гургулицата са правили секс е горичка в околностите на връх Шипка се родиха и новите прякори на певицата.

След като стана ясно, че като истинска магистрална жрица Деси е „клатила“ храстите по протежение на Шипченския проход за някои тя вече е

Деси Шипченска, други я наричат Опълченката на Шипка, а за трети новият й „никнейм“ е Червената Шипчица.

 

Чудя се дали докато е плашела мечките в гората със страстните си стенания, Деси се е сетила за кървавата битка…

Деси и Зарко на Шипка


„Грабвайте телата - някой се изкряска

и трупове мъртви фръкнаха завчаска,

кат демони черни над черний рояк,

катурят, струпалят, като живи пак!“. /И. Вазов/

Колко българско, колко националистическо, колко скучно, а най-нестандартното място за секс можеше да бъде в мазата докато Зарко претака зелето или на двора докато Деси вари лютеницата.

Предстои Деси и зрителите да разберат защо Светлозар е влязъл в къщата, за да се събере с певицата, за да си направи реклама или заради парите. Според клюките, които най-вероятно са близо до истината Зарко се е навил да играе в цирка срещу сумата от 30 хиляди лева.