Джон Сноу спестил глоба разкривайки тайни от сериала

Кит Харингтън избрал да разкрие тайни от сериала за да се спаси от акт за превишена скорост

и от сериала за да се спаси от акт за превишена скорост

 

Актьорът Кит Харингтън, който играе ролята на Джон Сноу в телевизионния сериал "Игра на тронове" е избегнал глоба за превишена скорост, разкривайки на полицаите съдбата на своя образ в шестия сезон на шоуто, съобщава NME.

Според актьора това се е случило още преди старта сериала през април. Спрелите го полицаи за превишена скорост. Блюстителите на реда разпознали веднага звездата и му дали избор за изхода от ситуацията: "Можете да ни последвате до полицейското управление за да оформим глобата или може да ни кажете дали ще оживеете в следващите серии на "Игра на тронове“. „Така че аз ги погледнах и им казах, че оживявам", разказва Харингтън.

Той също така казва, че не могъл да запази в тайна бъдещето на Сноу от родителите си и от актрисата Роуз Лесли, която игра неговата любима – дивачката Игрит.

Съдбата на Сноу се превърна в основна интригата за феновете на шоуто: той бе убит в последната серия от петия сезон. Тогава Кит твърдеше, че смъртта на този характер е окончателна, но през лятото на 2015 г. актьорът бе забелязан на снимачната площадка в Белфаст. В началото на 2016 Харингтън каза, че се снима в няколко сцени, в които героят му е мъртъв.

След като излъчването на първия епизод на шести сезон феновете критикуват създателите на проекта е, че Сноу не се възражда. Връщане на героя към живота се случи на финала на втората серия на шестия сезон.