Рейтингът на Николета се срина?

Джорджано счупи тъпомера на предаването й, Моника се мазни на Андреа

Последното предаване на Николета Лозанова се оказа с нулев рейтинг, както и излъчващата го телевизия, злорадстват колежки на новоизлюпената водеща от конкурентните медии.

Нискобюджетният тв продукт и без това не се радва на особен зрителски интерес, но според мастити телевизионери снощи стрелката е ударила дъното. Причината, е че „Папараци“ се излъчи по време на финала на Европейското по футбол.

Точно в този часови пояс мъжката част от населението са превключили на NOVA или БНТ, a кифлите следящи тв изявите на плеймейтката още изтрезняват след уикенда на „Какао“ в слънчака.

Така никой освен един репортер на Bulgariautre.bg, не проследи предаването на Ни Ло, и то само по задължение. Ако и вие сте пропуснали „шоуто“ ще ви кажем: Нищо не сте изтървали!

Папараците показаха сватбата на Джена и Наско. Кадрите както обикновено бяха обилно сиропирани с безсмислени коментари, рекламни надписи и лица замаскирани с „квадратчета“.

Последва интервю с абсурдния персонаж Джорджано, в което не стана ясно дали екипът му се надсмива или просто го съжалява. Криси Патрашкова и гримьорката Искра разиграха сценка, в която Джорджано трябва да се почувства звезда, вкарани са дори фенове, искащи автографи…

Останала простотия ще я пропуснем поради липса на изрази в българския език, описващи случилото се.

Изцепките на Джорджано са прекъснати от „репортаж“ за Цвети Пиронкова и годеникът й Михаил Мирчев. „Скритите“ камери на преследвачите „изненадващо“ са уловили тенисистката и бъдещият й съпруг докато избират украсата за своята сватба, и после отлитат от терминал 2, колко любопитно...

Отново следват „проникновенията“ на Джорджи, който се смята за звезда и колега на Васил Найденов. Любимото му стихотворение на Иван Вазов е „Енрике Иглесиас“, а с Луна вече не са приятели, имаме новина...

Джорджи се притесни на въпроса дали има приятелка, но с половин уста призна, че няма такава.

За финал, Криси Патрашкова се опита да „приземи“ извисения близо до звездите готвач от Стара Загора, като му каза, че прекалено много си вярва и ако отиде в Америка, най-вероятно ще се препитава въртейки тиганите в някой от милионите заведения за хранене в страната на неограничените възможности.

Последните 15 минути от телевизионната продукция бяха отделени за два ПР материала посветени на чалга певец и певица, разделени от много по-интересен рекламен блок.

И тъкмо когато зрителят би си помислил, че мъчението е свършило, му се налага да изслуша историята на „приятелството“ между Моника Валериева и Андреа.

Девизът на предаването съвсем спокойно може да бъде: „Още един безсмислено загубен час от живота ви!“.