Параноичната Николета Лозанова нарече "боклук" водеща от БНТ

Пишман телевизионерката обижда наред, изпаднала в параноя, че я следят

Няма спор, че Николета Лозанова сериозно се притеснява, че "папараци дебнат отвсякъде". Затова й постъпката, която стана факт, благодарение на тв водещата от БНТ Мартина Шопова, говори за параноичното й състояние.

Сблъсъкът между двете непознати една на друга водещи станал в мол, където Шопова решила да се поразходи на спокойствие по обед. Вместо релакс обаче, тя налетяла на Лозанова, която, очевидно щом види телефон, смята, че някой непременно иска да я снима.

 

Мартина, която беше и редактор на "Сървайвър", се оплака в социалната мрежа от Николета, която я засипала с обиди заради съмнения, че я снима с телефона си.

"Колко е яко да се озовеш в мол в 12 на обяд, за пръв път от месеци насам, да влезеш в H&M и да се позаровиш в детските щандове, да държиш телефона си в ръце, защото така или иначе непрестанно си звъни, и изведнъж нещо дребно, цикламено, с вечерен грим и

спортни дрешки, залято с парфюм по начин, който никога не заблуждава в класата или поне не ти оставя надежда за такава, да ти налети с истеричен крясъци: "Защо ме снимаш, бе, боклук?

Ето така срещнах НиЛо-то. Извънземно преживяване. Нещо ме кара да мисля, че то, милото, ще помни тази среща по-дълго от мен. Снимки, сещате се, нямам unsure emoticon, но се оглеждам за Шиши" - написа във Фейсбук водещата от БНТ. / Източник Lifestyle.bgСнимка на Деня

Щрихи от Плевен