Балдъзата на принц Уилям се омъжва

Пипа Мидълтън се сгоди за финансиста Джеймс Матюс

Сестрата на Херцогиня на Кеймбридж Пипа Мидълтън се омъжва, съобщава Hello Magazine. Нейният избраник е мениджърът на хедж фондове Джеймс Матюс.

Според информацията Матюс е предложил на сестрата на Кейт Мидълтън миналия уикенд по време на романтично пътешествие до Езерния край в Англия.

Твърди се, че за 32-годишната Мидълтън предложението е било абсолютна изненада и предизвикало възторг у нейните роднини, включително родителите, както и у херцога и херцогинята на Кеймбридж. Отбелязва се също, че първият 40-годишният Матюс е поискал ръката на Пипа от баща й.

"Майк и Карол са много щастливи, те харесват Джеймс, и са уверени, че той ще направи Пипа много щастлива.", каза източник за реакцията на родителите на булката.

Мидълтън и Матюс започват да се срещат през 2012 г., но след това се разделиха, и през следващите три години Пипа Мидълтън имаше връзка с банкера Нико Джаксън. Когато връзката им приключи се появиха слухове, че сестрата на херцогинята на Кеймбридж се е върнала при Матюс. Тези слухове по-късно бяха потвърдени.

Джеймс идва от богато семейство, но въпреки това за него се говори като за човек, изкарал сам състоянието си.

„Той работи усилено от ранна възраст. Изкарва огромни суми пари от хедж фондове и още от лондонския пазар на недвижими имоти. Говорим за милиони“, споделя негов близък пред изданието.

Очаква се сватбата на двойката да се състои през следващата година.