Бодигард пази Емануела от досадници?

Певицата подготвя кръщенето на малкия Мити

Фолк коконата Емануела се движи с охранител забеляза репортер на Bulgariautre.bg. От известно време здраво момче с татуировки следва по петите певицата и я пази, та и косъм да не падне от главата й.

Клюката говори, че новият мъж до Емануела е назначил 24 часовата охрана на своето съкровище. Злите езици обаче са изпаднали в тих ужас защото не могат да изкопаят информация за самоличността на загадъчния нов любим, въпреки че ние се досещаме кой е той...

Пред близка приятелка Емануела признала, че най-накрая е намерила достоен пример за малкия Мити, но засега ще пази връзката си в тайна.

Между многото участия и новите проекти, обявената за най-желана певица от клубовете е в трескава подготовка за кръщенето на сина си. Свещенодѐйствието е планирано за 26 октомври – Димитров ден.

Кръстница ще бъде най-близката приятелка на Емануела Веси, която е присъствала и на раждането на детето. Биологичният баща не знае за плановете на певицата и все още не е поканен, разкри източник на Bulgariautre.bg.

Емануела не пропуска да подразни последователите си в социалните мрежи с пикантни изображения от своето легло, където както стана ясно не е сама...