Актриса от „Троновете“ предлага секс услуги в дома си

41-годишната Саеда Вожар, която се вихри под името Сахара Кнайт в миналото се е снимала и в порнографски филми

Въпреки, че шестия сезон на "Игра на тронове" приключи преди повече от месец, шоуто все още се обсъжда и то не само по положителни причини. Британския вестник The Sun публикува своеобразен "отчет" след посещение на една от актрисите в "Игра на тронове", която предлага сексуални услуги в своя дом.

Героинята на публикацията на „Сън“ се оказа британската актриса Саеда Вораджи перфектно позната на феновете на поредицата с ролята на проститутката Армеки. Оказва се, че и на екрана и в реалния живот, Саеда се придържа към една и съща професия и предлага да предостави на всеки различни сексуални услуги срещу финансово възнаграждение чрез личния си уебсайт.

Журналистите на Sun успели да разберат дори "ценоразписа" на актрисата за нейните услуги. Според него за масаж ще трябва да платите между 55-80 долара, час пълно обслужване ще ви струва около 1100-1300 долара.

Самата Саеда много гордо казва, че участието в "Игра на тронове" й е осигурило доста по-удобно съществуване и огромна клиентска маса. Феновете на "Игра на тронове" са много развълнувани от възможността да опознаят по-добре актриса от сериала, дори спестяват с месеци пари за дълго желаната среща.

41-годишната Саеда Вожар, която се вихри под името Сахара Кнайт в миналото се е снимала и в порнографски филми. След като участвала в сериала Сахара отворила и свой сайт за секс услуги. За сексуален акт тя иска по 900 паунда на час.