Бившият на Емануела бил с 13 сантиметрово достойнство?

Скандала с откраднатия телефон на Емануела продължава, Митко Динев май се разпознал в клипче от него?

Скандалите около изгубения Айфон на Емануела и розовия клип, който изскочи от телефона продължават с пълна сила, пише ХотАрена. След като преди дни онлайн таблоида разпространи седем секундно домашно интимно клипче, източено от смартфона на певицата, бившият й - милионерският син, Димитър Динев, изненадващо май се припозна в него.
Видеото публикувано на 31 август тази година показва млад мъж, който преди секундни е правил секс с Емануела и отива към банята чисто гол. Кадрите бяха цензурирани. Лицето на момчето беше замазано. Цензура имаше и върху половия му орган. Но пък там беше монтиран ефект със сантиметър, който изчисляваше, че на мъжа от клипа му е точно 13 сантиметра.
Въпреки, че главното действащо лице във видеото много прилича на Митко Динев, няма доказателства, че това наистина е той. Клипът беше качен в You Tube и за два дни беше видян от над 100 000 човека.
В YouTube са получили жалба, че с публикуването на това видео, достойнството и репутацията на Димитър Динев са нарушени и се настоява да бъде премахнато. Видео порталът приема оплакването за основателно и премахва кадрите.
Какъв е изводът? Дали Митко Динев лично, дали чрез адвокатите си, реално признава чрез жалбата, че се припознава в клипа. От което следва и другият извод, че хакерите коректно са изчислили и размера на достойнството му.
Изданието HotArena продължава обаче да не вярва, че наистина Динев е главното действащо лице в клипа и не се ангажираме да твърдим, че това е той.

Източник: HotArena